Annonse:
Annonse:
Annonse:
Annonse:
Annonse:

Tast

Test

Skipsmagasinet.no, 11.årgang.  24.10.2020: Om siden

Om SkipsMagasinet AS

Hvem er vi

SkipsMagasinet.no er en nettavis/skipsarkiv som eies og drives av SkipsMagasinet AS. Siden er et produkt etter sammenslåingen mellom Rydheim.no og SkipsMagasinet i januar 2012.

Hva driver vi med

SkipsMagasinet driver i første rekke med maritim informasjon, maritime historier, og jobbformidlingsider. Dette har vi gjort siden for første gang så dagens lys i 2003.

SkipsMagasinent sine nyhetsider vil publisere nyheter innenfor maritime/offshore segmentet, også jobbformidling hovedsakelig gjennom våre samarbeidspartnere. I tillegg vil det bli drevet med jobbformidling gjennom sidene «Ledige stillinger». En egen CV database blir også opprettet slik at jobbsøkere sikkert kan legge CV`n sin i databasen som kun vil bli synlig for relevante rederier. Vi har også eget skipsarkiv med galleri.

Gjennom facebook sidene våres; https://www.facebook.com/LedigeMaritimeOffshoreJobber og https://www.facebook.com/SkipsMagasinet?fref=ts , legger vi ut henholdsvis ledige jobber og maritime nyheter, historie og bilder, som blir oppdatert på SkipsMagasinet.no

Forumene er ment til jobbsøkere og andre interessenter. Her kan dere dele deres erfaringer.

Annonse

Annonser – Våre sider blir gjennomsnittlig besøkt av 40.000-50.000 brukere hver måned. Stort sett er det maritimt interesserte, men også fagbransje, sjøfolk og jobbinteresserte. Med våre besøkstall gir det Dere som annonsører en unik sjanse til å nå ut til den rette målgruppe på en trygg, effektiv og kjapp måte. Vi mener vi er den beste plattformen å legge ut maritime annonser, der vi når ut til den maritime brukergruppe best. Vi vil også legge ut link til deres sider på våre Facebook sider.  Ta kontakt med post@skipsmagasinet.no for et uforpliktende tilbud.

 
Real Time Analytics