Annonse:
Annonse:
Annonse:
Annonse:
Annonse:
Skipsmagasinet.no, 11.årgang.  05.08.2020: Forsiden

Transaksjonen ved salg av aksjer i Noryards AS sluttført

Bergen Group ASA og Calexco S.a.r.l. har i dag sluttført transaksjonen for Bergen Group ASAs salg av majoritetsinteressen i NorYards AS til Calexco S.a.r.l.

Av: Per Rydheim Publisert: 29.05.14 kl. 13:44
<- Tilbake til: Forsiden

Transaksjonen er i henhold til vilkårene i revidert avtale som ble annonsert 21. mars i år.

Fra og med i dag eies NorYards AS med 70 % av Calexco S.a.r.l, mens de resterende 30 % er eid av Bergen Group ASA. NorYards AS består av NorYards BMV og NorYards Fosen, som er en videreføring av Bergen Group sin skipsbyggingsdivisjon.

- Framtidsutsiktene for bygging av avanserte offshorefartøy og spesialskip vurderes som gode. NorYards vil gjennom det nye eierskapet styrke sin posisjon innen skipsbygging; fra grunnleggende design og frem til ferdigstillelse av avanserte offshoreskip for et krevende internasjonalt marked, sier konsernsjef Johannes D. Neteland i NorYards AS.

NorYards AS inngikk allerede i april 2014 sin første nybyggingskontrakt, verdsatt til mer enn NOK 650 millioner. Kontrakten ble tildelt fra NFDS 2 Offshore AS og omfatter utrustning og ferdigstilling av et ny og moderne ankerhåndteringsfartøy (AHTS). Prosjektet vil bli utført ved NorYards Fosen, og genererer utrustningsarbeid ved verftet fra 3. kvartal i år og frem til levering i 2. kvartal 2015.comments powered by Disqus
 
Real Time Analytics