Annonse:
Annonse:
Annonse:
Annonse:
Annonse:
Skipsmagasinet.no, 11.årgang.  11.07.2020: Forsiden

Statoil åpner for sluttpakker

Illustrasjonsfoto: Arne Reidar Mortensen / Statoil

Statoil har åpnet for søknader om sluttpakker og tidligpensjon.

Av: NTB Publisert: 24.06.14 kl. 15:23
<- Tilbake til: Forsiden

Stavanger Aftenblad har tidligere skrevet at Statoils ledelse har estimert at mellom 1.100 til 1.400 stillinger skal bort de neste årene. De kan heller ikke utelukke at antallet kan bli enda flere. De ansatte må også forberede seg på endringer i sin jobbhverdag, som følge av at Statoil skal effektiviseres og kostnadene skal kuttes.

Nå har ansatte innen personal, finans og kontroll og HMS fått epost om reduksjoner i bemanningen, opplyser Industri Energi til avisen. Der oppfordres de ansatte til å søke på interne stillinger, eller søke om sluttpakke eller tidligpensjon.

Statoil skal så se på behov og kompetanse, før ansatte får svar om sin framtid i skapet. Fra 15. juli til 31. august vil det være mulig å søke om sluttpakke eller førtidspensjonering for ansatte innen de berørte områdene. Svar vil komme i løpet av oktober.

Tilbudet til de berørte Statoil-ansatte er det samme som ble offentliggjort da det i januar ble klart at 239 stillinger skal outsources, bekrefter informasjonssjef Jannik Lindbæk jr.comments powered by Disqus
 
Real Time Analytics