Annonse:
Annonse:
Annonse:
Annonse:
Annonse:
Skipsmagasinet.no, 11.årgang.  26.09.2020: Forsiden

Skadd hurtigruteskip i trafikk igjen om en uke

MS NORDNOGE. Foto: PER RYDHEIM

Hurtigruteskipet Nordnorge får gå fra kai på Skjervøy i Troms for å seile til Fosen Mek for reparasjoner. Skipet skal være i trafikk igjen 10. november.

Av: NTB Publisert: 04.11.14 kl. 16:59
<- Tilbake til: Forsiden

Skipet fikk en meterlang flenge i skroget da det gikk på grunn ved Skjervøy mandag og trenger reparasjon. Etter en inspeksjon av DNV og Sjøfartsdirektoratet tirsdag, er det gitt midlertidig seilingstillatelse, slik at Nordnorge kan komme seg til Fosen Mekaniske Verksted på Rissa i Sør-Trøndelag.

– Der skal skipet få en midlertidig reparasjon. Vi planlegger å ha det tilbake i trafikk igjen 8. eller 10. november, men må ta forbehold om eventuelle forsinkelser, sier kommunikasjonsrådgiver Stein Lillebo i Hurtigruten.

Skipet skal tilbake i dokken i slutten av november for planlagt vedlikehold. Da vil skroget også repareres permanent, ifølge Lillebo.

Noen passasjerer forlot skipet mandag kveld. De fleste andre kunne gå om bord i skipet Trollfjord som også var på vei sørover. Trollfjord droppet ett anløp for å kunne komme litt tidligere til Skjervøy tirsdag ettermiddag. comments powered by Disqus
 
Real Time Analytics