Annonse:
Annonse:
Annonse:
Annonse:
Annonse:
Skipsmagasinet.no, 11.årgang.  26.09.2020: Forsiden

Nok et Boa Offshore-fartøy inn i NOR

MS BOA BISON. Foto: Boa.no

Rederiet Boa Offshore registrerer ankerhåndteringsfartøy Boa Bison i NOR. Dette er et av flere skip som rederiet nå har flagget hjem.

Av: Redaksjonen Publisert: 17.03.15 kl. 11:42
<- Tilbake til: Forsiden

- Vi synes det er flott at norske redere velger et norsk register, i dette tilfelle NOR. Det er også hyggelig å registrere at rederiet vektlegger service og kundefokus som en av faktorene for at de nå velger norsk flagg, sier sjøfartsdirektør Olav Akselsen.

Direktoratet har jobbet målrettet med kundefokus de siste årene og har også lagt til rette for faste kontaktpersoner ved innflagging, en utvidet vaktordning utenom ordinær arbeidstid samt hatt fokus på å få flere tjenester tilgjengelig digitalt. Dette blir nå også trukket frem av flere rederiet som en av grunnene til at de nå velger norsk flagg.

Til nettstedet maritime.no sier administrerende direktør i Boa Offshore, Helge Kvalvik, blant annet dette om valg av flagg:

- Det er viktig å ha et flagg som både kan kommunisere teknisk og være tilgjengelig. Vi har stor tro på at vi skal få god service i Norge, sier Kvalvik som opplever at det har vært en god dialog med Sjøfartsdirektoratet så langt.

Akselsen påpeker at flere skip med norsk flagg også vil bidra til at Norge kan beholde sin posisjon internasjonalt.

- Norge er en sjøfartsnasjon som blir lyttet til i blant annet FN sin sjøfartsorganisasjon IMO. For å opprettholde denne posisjonen er vi avhengig av at våre registre ikke svekkes ytterligere. Derfor ønsker vi å yte best mulig service for våre kunder slik at vi blir foretrukket, sier Akselsen.comments powered by Disqus
 
Real Time Analytics