Annonse:
Annonse:
Annonse:
Annonse:
Annonse:
Skipsmagasinet.no, 11.årgang.  07.07.2020: Forsiden

Marit Sagen Gogstad skal døpe MS «Oslofjord»

21. juni døpes cruisefergen Fjord Line skal benytte på den nye linjen mellom Sandefjord og Strömstad. – Jeg ble både stolt og beæret da jeg ble spurt om å døpe MS «Oslofjord», sier gudmoren.

Av: Redaksjonen Publisert: 19.06.14 kl. 08:18
<- Tilbake til: Forsiden

Hun har bestemt å gi dåpsgaven fra rederiet på 30.000 kroner til redningsbåten til Røde Kors Hjelpekorps i Sandefjord.  

MS «Oslofjord» har sin første rundtur på linjen fredag 20. juni.  Dåpen lørdag kl. 11.30 på Brygga markerer starten på den tradisjonelle sommeråpningen i Sandefjord. Sandefjord Brass Symposium spiller opp og det blir korte taler av administrerende direktør Ingvald Fardal i Fjord line og av Marit Sagen Gogstad, før hun slår champagneflasken mot skutesiden. Fjord Line inviterer alle som vil til å være med gratis tur retur Strömstad med avgang kl. 13.00.

Vil bidra til vekst

Det er første gang Marit Sagen Gogstad skal døpe et skip. – Det er et ærefullt oppdrag og jeg lover å gjøre mitt beste både på selve dåpsdagen og for skip og mannskap i årene som kommer, sier hun. Som daglig leder i Sandefjord Næringsforening har hun forventninger til økt aktivitet i regionen som følge av Fjord Lines bidrag til utvidelse av trafikken over ytre Oslofjord med to rundturer daglig til Strömstad året rundt.

Dåpsgave til økt trygghet på sjøen

Sandefjord Røde Kors Hjelpekorps disponerer egen båt til sommertjenesten og har blant annet behov for en ny påhengsmotor. – Jeg håper gudmorgaven vil bidra til økt trygghet for alle som ferdes på eller oppholder seg ved sjøen sommerstid, understreker Marit Sagen Gogstad.

Størst på tax free-shopping

Skipet hun skal døpe lørdag ble bygget i 1993 og er i løpet av det siste året bygget om og oppgradert for ca 250 millioner kroner for å tilpasse skipet til driften på den nye linjen og gjøre overfarten til en flott opplevelse for de reisende. MS «Oslofjord» har blant annet fått et shoppingareal på 1.200 kvadratmeter som man ikke finner større på noen dagferge i verden. Fjord Lines satsing på kvalitet og moderne design setter også sitt preg på serveringsstedene om bord.

Fjord Line har de siste dagene testet fergeterminalene både i Sandefjord og Strömstad og alt er nå klart for å ta i mot de reisende.comments powered by Disqus
 
Real Time Analytics