Annonse:
Annonse:
Annonse:
Annonse:
Annonse:
Skipsmagasinet.no, 11.årgang.  05.08.2020: Forsiden

IKM Instrutek AS med nytt akselopprettingsverktøy

Fixturlaser har utviklet et nytt akselopprettingsverktøy.

Av: Redaksjonen Publisert: 21.05.14 kl. 14:48
<- Tilbake til: Forsiden

Fixturlaser har utviklet et nytt akselopprettingsverkktøy, Fixturlaser EVO, som har et unikt adaptivt brukergrensesnitt. Instrumentet er enkelt og håndtere, dette er noe som er karakteristisk for alle Fixturlaser sine lasere; et instrument som kan håndteres av alle fagfolk som driver med vedlikehold, ikke kun eksperter.

Det nye laserbaserte akselopprettingsinstrumentet, Fixturlaser EVO, er utviklet for et enkelt bruk, sier avdelingsleder Arild Wangsmo på IKM Instrutek AS.

Fixturlaser EVO tilbyr en kompakt displayenhet med en 5 &quot; berøringsskjerm i farger. Den er slank og balansert, dette gir deg muligheten til å holde den med én hånd mens den andre hånden er fri til å berøre skjermikoner og roteresensorer på akslene. Den har et rent og fargekodet grafisk brukergrensesnitt som hjelper til med profesjonelt vedlikehold gjennom målings- og justeringsprosessen uten problemer og stress.

En All Digital Tool

Fixturlaser var de første til å bruke den digitale CCD -teknologien i sensorer avdenne typen, og følgelig det første til å levere et digitalt akselinnrettingssystem til markedet. Fixturlaser EVO er et digitalt akselopprettingsverktøy med trådløst, innebygd Bluetooth i sensorenhetene. Med en 30 mm CCD detektor, er du i stand til å oppnå en enestående repeterbarhet sammen med en enestående presisjonsjustering, uavhengig av omgivelseslyset og miljøet.

Fordelen er uten sidestykker i forhold til eldre analog PSD teknologi, dette med hensyn til evnen til filtrering og raffinering av måledata. En annen fordel er størrelsen av sensorene som er svært kompakte, bare 33 mm tykke og derfor lett å få til å passe inn i de minste mellomrom.

Adaptivt brukergrensesnitt med VertiZontal Moves

Fixturlaser har utviklet et adaptivt brukergrensesnitt, dvs. et brukergrensesnitt som faktisk forteller deg hva du skal gjøre basert på måleresultatene. Med VertiZontal Moves har de brakt deg en av de mest innovative og tidsbesparende funksjoner i akselopprettingsverden, ifølge Wangsmo.

Det adaptive brukergrensesnittet viser hvor mye en feiljustert maskin krever åbli justert ved å legge til eller fjerne shims på maskinens føtter. Når du fortsetter med målingene, trenger du ikke lenger å måle mellom den vertikale og den horisontale justeringen under omstillingen. Følgende horisontal justering er raskt utført med de reelle verdiene som vises.

Velg din vinkel med Screen Flip

Er det forvirrende når skjermen ikke viser maskinen fra den samme vinkelen som du ser?Det er ikke noe problem, vi har en løsning for det også - Screen Flip. Det gjør det mulig å se maskinen fra selve visningen som du har av maskinen, sier Wangsmo.comments powered by Disqus
 
Real Time Analytics