Annonse:
Annonse:
Annonse:
Annonse:
Annonse:
Skipsmagasinet.no, 11.årgang.  05.08.2020: Forsiden

Havyard styrker salgsteamet

Erfarent salgsteam:. Senior Vice President Gisle Vinjevoll Thrane (til høyre) ser frem til å få John Olav Teige med i teamet sitt. FOTO Siv Nærø

For å fortsette veksten og øke kapasiteten på salg er John Olav Teige ansatt ved Havyard Design & Solutions salgsavdeling

Av: Redaksjonen Publisert: 09.05.14 kl. 06:15
<- Tilbake til: Forsiden

John Olav Teige blir en del av teamet ledet av Gisle Vinjevoll Thrane og skaljobbe med markedsføring og salg av produkter og tjenester som inngår i Havyards løsning- og produktportfølge. John Olav begynner hos Havyard 12mai og vil ha kontoradresse på Havyard House i Fosnavåg.

Flytter hjem til den maritime klyngen

John Olav er utdannet sivilingeniør (MSc Marine Technology), og innehar i tillegg en Master of Business Administration (MBA). Teige har tung erfaring innen ledelse, markedsføring og salg fra andre selskaper, også børsnoterte, med fokus mot kunder innen olje og offshore-industrien.

Etter sin rolle som daglig leder i Meetcon, har John Olav drevet egen konsulentvirksomhet og tilbudt bistand innen salg og forretningsutvikling.John Olav Teige er 49 år og opprinnelig fra Nerlandsøy i Herøy kommune.

- Jeg har siden 1991 bodd og jobbet i Oslo og i perioder internasjonalt og har jobbet med norske og internasjonale kunder, sier John Olav Teige.- Jeg har i tillegg bygget opp og ledet salgsorganisasjoner. Det er motiverende å kunne bruke min kunnskap fra andre industrier i en rolle i Havyard.

- Siden jeg er oppvokst på Sunnmøre, og også startet min karriere her, har jeg fulgt med ulike virksomheter på Nordvest-landet, og er imponert over utviklingen i den maritime klyngen på Sunnmøre. Spennende jobbmuligheter, kombinert med beslutning om å flytte tilbake til Sunnmøre gjorde at jeg grep sjansen når en interessant stillingen bød seg i Havyard.

- Jeg har sett Havyard bygd seg opp til å bli et internasjonalt konsern og en sterk merkevare over tid, sier Teige og fortsetter. En børsnotering vil åpne nye muligheter for konsernet.  Jeg ser fram til å bli med i et team som skal videreutvikle konsernet videre. - Jeg ønsker være med og bidra til å legge til rette for Havyards ambisjon om videre vekst nasjonalt og internasjonalt. Havyard har mange spennende fartøy-konsepter og løsninger rettet mot flertall markeder / segmenter. Havyard har etter min mening et godt utgangspunkt for fortsatt vekst og utvikling, dog i et konkurranseutsatt marked, avslutter Teige.

Salg av alle løsninger og konsepter

Havyard Group kan levere det meste innen skipsteknologi som skipsutstyr, skipsdesign, systempakker og ferdige skip. John Olav Teige vil bidra til å selge denne produktporteføljen til Havyard’s utvalgte kunder og markedssegmenter i Norge og internasjonalt. I tillegg skal han bidra til å videreutvikle Havyards verktøy og prosesser i innen salg og markedsføring i samarbeid med resten av organisasjonen.

Gisle Vinjevoll Thrane, Senior Vice President Sales i Havyard Design & Solutions er ansvarlig for salg av nybygg, design og systempakker i Havyard.

- Noe av styrken til Havyard ligger i kompetansen vi har om hele verdikjeden innen skipsteknologi, sier Thrane. - Vi kan skreddersy spesifikasjoner og leveringsomfang i henhold til kundens behov, enten han ønsker et komplett skip, design, systempakker eller enkeltutstyr. Vi ser potensiale for videre vekst for produktporteføljen vår i mange marked og kompetansen til John Olav kommer godt med når vi skal fortsette å utvikle oss i disse markedene. Vi bruker store ressurser på produktutvikling for å sikre at vi har konkurransedyktige løsninger og produkt. Salgs og markedsarbeidet må også utvikles og dimensjoneres i forhold til planlagt vekst og vi er derfor glade for å ha fått John Olav og hans kompetanse og kapasitet med på laget, avslutter Thrane.

 

<script language="javascript" src="http://webstat.no/?br/perry">comments powered by Disqus
 
Real Time Analytics