Annonse:
Annonse:
Annonse:
Annonse:
Annonse:
Skipsmagasinet.no, 11.årgang.  24.10.2020: Forsiden

Fra Cermaq til Norsk Fisketransport

Illustrasjonsbilde DØNNALAND. Foto: Norsk Fisketransport

Dagfinn Eliassen blir fra 1. mai markeds- og utviklingssjef i Norsk Fisketransport Holding AS. Samtidig åpner et av landets største brønnbåtselskaper kontor i Bodø.

Av: Redaksjonen Publisert: 15.03.15 kl. 11:09
<- Tilbake til: Forsiden

Dagfinn Eliassen tiltrer stillingen som markeds- og utviklingssjef i Norsk Fisketransport Holding AS fra 1. mai.

Dagfinn Eliassen (36) fra Bodø jobber i dag som produksjonsdirektør i Cermaq Norway, avdeling Finnmark. 1. mai 2015 tiltrer han den nyopprettede stillingen som markeds- og utviklingssjef for landets tredje største brønnbåtselskap.

Norsk Fisketransport-gruppen (NFT-gruppen) utvidet ved årsskiftet sin kapasitet betydelig gjennom overtakelsen av Fosnavaag Wellboats brønnbåtflåte. Gjennom opprettelsen av markeds- og utviklingskontoret i Bodø, ønsker NFT-gruppen og samarbeidspartnerne å styrke det samlede tjenestetilbudet til havbruksnæringen i nord.

– Den nyopprettede stillingen får spesielt ansvar for markeds- og utviklingsarbeid i Nord-Norge. Markeds- og utviklingssjefen vil jobbe med å utvikle både vårt eget og våre samarbeidspartneres tjenester både på service-, fôr- og brønnbåter, sider administrerende direktør Harry Bøe.

Dagfinn Eliassen er i dag produksjonsdirektør hos oppdrettsgiganten Cermaq. Han er utdannet fiskeriøkonom fra Universitet i Nordland, og kan samtidig skilte med praktisk erfaring fra oppdrettsnæringen helt siden han hadde sin første sommerjobb som røkter hos Follalaks AS som 15-åring.

– Etter 12 år som produksjonsdirektør i Cermaq, er det en spennende utfordring å starte som markeds- og utviklingssjef hos en betydelig leverandør av essensielle tjenester til oppdrettsnæringen. Norsk Fisketransport har gjennom år vær en sentral og solid aktør, og jeg ser frem til å være med og utvikle selskapet videre, sier Eliassen.comments powered by Disqus
 
Real Time Analytics