Annonse:
Annonse:
Annonse:
Annonse:
Annonse:
Skipsmagasinet.no, 11.årgang.  11.07.2020: Forsiden

Åpnet Nordsjøens største boligplattform

Arbeids- og sosialminister Robert Eriksson sammen med Steinar Våge, daglig leder i ConocoPhillips. Foto: Kjetil Alsvik/ConocoPhillips

Tirsdag 1. april åpnet statsråd Robert Eriksson Nordsjøens største boligplattform.

Av: Redaksjonen Publisert: 02.04.14 kl. 12:59
<- Tilbake til: Forsiden

Den nye boligplattformen har 552 enkeltlugarer.

- Før var 2-mannslugarer en luksus for de få og 4-mannslugarer med felles bad var standard. Det er tydelig at ConocoPhillips tar arbeidstakerne på alvor når de nå har bygget enkeltlugarer. Jeg kan forstå at man kan ha behov for privatliv på en arbeidsplass som denne, sier arbeids- og sosialminister Robert Eriksson.


Erstatter boligplattform fra 1976

Den nye boligplattformen har i tillegg til 552 enkeltlugarer også 75 kontorarbeidsplasser og et topp moderne telekommunikasjonssenter. Det er også bygget to helikopterhangarer og et helikopterdekk med kapasitet på 50 flygninger daglig.  Den gamle boligplattformen som nå erstattes har vært i bruk siden 1976.

Imponert over arbeidsforhold
Etter den offisielle åpningen og en omvisning på plattformen var det en imponert statsråd som dro tilbake til land. 

- Jeg blir begeistret av å være her ute, og inntrykket mitt er at arbeidsforholdene for de som jobber her er trygge og gode.  Ekofiskfeltet har til nå skapt verdier for over 2000 milliarder kroner, og jeg er sikker på at de er godt rustet til å skape nye verdier i flere tiår framover, sier Eriksson.

<script language="javascript" src="http://webstat.no/?br/perry"></script>comments powered by Disqus
 
Real Time Analytics